34 establiments, a la ruta A Tortosa d Tapes 2015

18 Setembre, 2015

34 establiments, a la ruta A Tortosa d Tapes 2015

Dimecres 16 de setembre la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa acollia la presentació de la ruta A Tortosa d Tapes 2015, que tindrà lloc de l’1 al 12 d’octubre.

Enguany hi participen 34 establiments (tres més que l’any passat), situats en quatre zones de la ciutat de Tortosa: Temple, Ferreries, Centre i Nucli Antic.

En aquesta edició de la ruta A Tortosa d Tapes 2015, organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa i amb el patrocini d’Estrella Damm, es podran degustar les millors tapes preparades pels bars, restaurants i cafeteries participants i elaborades amb els principals productes autòctons del sector agroalimentari de les Terres de l’Ebre.

Durant dotze dies els establiments més emblemàtics de Tortosa presentaran les seues creacions més irresistibles, que podreu degustar acompanyades d’un quinto o canya d’Estrella Damm a un preu únic de 2,50 euros (en alguns establiments es podrà substituir per aigua mineral o refresc, si se sol·licita).

Hi haurà un concurs de les millors tapes de cada zona, i la primera persona que consumeixi les 34 tapes i les entregui segellades guanyarà un sopar per a dos persones a l’Hotel restaurant Villa Retiro de Xerta.

En la presentació oficial d’aquesta ruta, el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, ressaltava que “com a valor afegit en aquesta edició, gràcies al nostre patrocinador oficial, Damm, ens podrem descarregar gratuïtament l’APP de Gastronosfera (a partir del 30 de setembre) amb tota la informació de les rutes, establiments i tapes, i la millor tapa de totes participarà al concurs de la Tapa de l’Any que s’organitza a Sitges juntament amb les tapes de totes les rutes organitzades a Catalunya”.

PresentaATortosaTapes2015
Presentació A Tortosa d Tapes 2015 a la Cambra de Comerç de Tortosa

Patrocina

Estrella Damm

Organitza

Cambra Comerç

Amb el suport de

Ajuntament Tortosa
Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • Exclusivas La Plana
  • Nacex
  • Rústicas Faiges
  • Toscà
  • Soldebre
  • Balfego
  • Lluis