Braseria 4 Camins, premi a la millor tapa del 2015

6 Novembre, 2015

Braseria 4 Camins, premi a la millor tapa del 2015

El dimarts 3 de novembre passat, a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa, va tindre lloc l’acte de cloenda de la ruta A Tortosa d Tapes 2015, en el qual es van entregar els premis a les millors tapes, els onze lots de productes dels patrocinadors als guanyadors del sorteig celebrat el 23 d’octubre i a la primera persona que va degustar les 34 tapes de les quatre zones d’aquesta edició.

El xupa-xup de ternasco amb foie i avellana, de la Braseria 4 Camins, va ser la guanyadora (per votació popular) de la millor tapa de la segona edició de la ruta A Tortosa d Tapes. El president de la Cambra de Comerç, José M. Chavarría, va ser l’encarregat de lliurar el diploma a la xef de la Braseria 4 Camins, Palmira Martins, per l’elaboració i presentació de la seua tapa.

Les altres tapes guanyadores per zones van ser:

Guanyadors millors tapes

 

I els guanyadors del sorteig dels 11 lots de productes dels patrocinadors van ser:

Guanyadors lots A Tortosa d Tapes 2015

1. Julián Vidal Buera
2. Ignasi Morales Pitarch
3. Ana Villalbí Ferrer
4. M. José Roig Castell
5. M. José Piñol Mauri
6. Vanesa Losada Sampayo
7. José Manuel Sordo Noriega
8. Amador Barbara Roiget
9. Cinta Doménech Forcadell
10. Marta Berenguer Rodríguez
11. Antoni Miralles Vergés (guanyador del concurs per xarxes socials)

Davant la presència de l’alcalde de Tortosa, autoritats, principals patrocinadors, l’associació Platigot, establiments participants, guanyadors del sorteig dels lots de productes autòctons lliurats pels patrocinadors i de la persona més ràpida a degustar les 34 tapes, entre d’altres, l’organització va agrair el suport al patrocinador oficial, el grup Damm, juntament amb Sant Josep Vins, Gros Mercat, Soldebre, Lluís Congelats, Germans Marín, Cambra Arrossera del Montsià, Mistral Bonsai, Grup Balfegó, Repsol i Mel Múria. El president de la Cambra de Tortosa, José M. Chavarria, també va felicitar els establiments participants per la seua professionalitat i complicitat en aquesta nova edició, amb 52.325 tapes servides, mil setanta-cinc més que l’any passat amb set dies menys de durada. Una xifra rècord que posiciona A Tortosa d Tapes 2015 com una de les principals rutes de tapes de Catalunya.

Establiments participants ATDT 2015

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer la cloenda de l’acte destacant la consolidació d’aquesta iniciativa organitzada per una institució com la Cambra de Comerç que, juntament amb altres activitats que hi van fer coincidir els organitzadors (com el festival A Cel Obert i Ebremusik), van aconseguir un dinamisme econòmic i social de gran rellevància per a la ciutat de Tortosa.

Patrocina

Estrella Damm

Organitza

Cambra Comerç

Amb el suport de

Ajuntament Tortosa
Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • Balfego
  • Rústicas Faiges
  • Exclusivas La Plana
  • Soldebre
  • Nacex
  • Lluis
  • Toscà