Pasta filo amb verdures, musclos i gambes

Pasta filo amb verdures, musclos i gambes

Pasta filo amb vianda fresca de l'horta i del mar, regada amb salsa de gambes


Bar Restaurant Renaixement

Av. Remolins, 6. Telèfon: 977 44 00 17

12:00-14:00 i 19:00-23:00

Cub de ministre

Cub de ministre

Cub de peus de porc amb salsa de cebes caramel·litzades


La Torreta De Remolins

C. David Fernando, 4. Telèfon: 977 44 18 93

12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca dilluns

Tapa de mercat

Tapa de mercat

Carpaccio d'abadejo amb caviar d'oli d'oliva i olivada


Restaurant Paiolet

Rbla. Felip Pedrell, 56. Telèfon: 977 44 66 53

12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge nit

Timbal de verdures amb pa de frígola i melmelada de primentó

Timbal de verdures amb pa de frígola i melmelada de primentó

Assaboreix aquesta tapa elaborada només amb productes ecològics


Supersà Tast

C/ de la Rosa, 7. Telèfon: 977 10 89 40

12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge

Mosset De Pop

Mosset De Pop

Timbalet d'arròs amb carpacció de polp


Rosa dels vins

C/ de la Rosa, 8-16. Telèfon: 670 019 178

12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge

Dolçaina tortosina

Dolçaina tortosina

Timbal de pera i baldana amb cruixent de bacon i fruites roges


Restaurant Matadero

Rbla. Felip Pedrell, 94. Telèfon: 977 44 11 20

12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge migdia

Cruixent d'ibèric amb hamburguesa

Cruixent d'ibèric amb hamburguesa

Pa de vidre amb una base de formatges, pernil ibèric i hamburguesa


Bar Restaurant l'Olivera

Plaça Cinta, 8. Telèfon: 977 44 23 19

12:00-14:00 i 19:00-23:00