Assaboreix aquesta tapa elaborada només amb productes ecològics
C/ de la Rosa, 7. Telèfon: 977 10 89 40
12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge
Timbal de pera i baldana amb cruixent de bacon i fruites roges
Rbla. Felip Pedrell, 94. Telèfon: 977 44 11 20
12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge migdia
Cub de peus de porc amb salsa de cebes caramel·litzades
C. David Fernando, 4. Telèfon: 977 44 18 93
12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca dilluns
Pasta filo amb vianda fresca de l'horta i del mar, regada amb salsa de gambes
Av. Remolins, 6. Telèfon: 977 44 00 17
12:00-14:00 i 19:00-23:00
Pa de vidre amb una base de formatges, pernil ibèric i hamburguesa
Plaça Cinta, 8. Telèfon: 977 44 23 19
12:00-14:00 i 19:00-23:00
Carpaccio d'abadejo amb caviar d'oli d'oliva i olivada
Rbla. Felip Pedrell, 56. Telèfon: 977 44 66 53
12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge nit
Timbalet d'arròs amb carpacció de polp
C/ de la Rosa, 8-16. Telèfon: 670 019 178
12:00-14:00 i 19:00-23:00. Tanca diumenge