Menus 2018

Parador de Turismo de Tortosa

Castell de la Suda s/n – 977 444 450
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva


Menú de tapes

Carpaccio de salmó
Pebrots farcits de bacallà
Broqueta de pollastre cajun
Musclos del delta al vapor
“Ajo blanco” de mango
Tapes postres
Biscuit de torró amb xocolata
Neules de pa d’àngel farcides de crema pastissera,
acompanyades de compota de massana i canyella
Begudes
Aigua mineral
1 cervesa damm, o refresc o copa de vi de la casa

Paiolet restaurant i bar de tapes

Rambla Felip Pedrell, 56 – 977 446 653
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva
Tancat dilluns 08/10/18 tot el dia – Les nits de diumenge 07/10,
dimarts 09/10 i diumenge 14/10 només obrim prèvia reserva


Menú de tapes

Coca de trempó
Croquetes de verdures de temporada
Amanida guacamole
Carabassa roja farcida
Lasanya d’albergínia amb arròs i llenties
amb curri i salsa de llet de coco
Peres amb iogurt de soia
Brownie
Pa, aigua, vi DO Terra Alta i cafès o licors

La Torreta de Remolins

C.David Ferrando, 4 · 977 441 893
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva
Tancat dilluns tot el dia i les nits de
dimarts, dimecres i diumenge


Menú de tapes

Vermut 2.0
Pop de roca a la brasa amb patata estrellada
Crema de carabassó amb anguila fumada
Trinxat de carxofa amb cansalada viada
de Ral d’Avinyó
Caneló de crep farcit de cua de bou napat
amb salsa soubise
Mousse de mató amb gelea de mel
i pinyons garrapinyats
Pastís de tòfona amb taronja
Estrella Damm

Organitza

Cambra Comerç

Amb el suport de

Ajuntament Tortosa
Generalitat de Catalunya
Repsol
Platigot

Patrocinadors

  • Nacex
  • Lluis
  • Soldebre
  • Ffaiges
  • Mistral Bonsai
  • Centre Comerç Tortosa
  • Exclusivas La Plana
  • A Cel Obert
  • Balfego
  • Sant Josep Vins
  • Toscà