a Tortosa De tapes a Tortosa De tapes

A TORTOSA DE TAPES

Del 3 al 13 d'Octubre

Vine a xalar de la cinquena ruta de tapes A Tortosa de Tapes

No t’ho pots perdre!

 

Del 3 al 13 d’octubre de 2019 la varietat i qualitat dels productes alimentaris de les Terres de l’Ebre són els protagonistes de “A Tortosa de Tapes”.
19 establiments de la restauració de Tortosa participen amb una tapa i/o menú de tapes de la seva pròpia elaboració, tenint en compte per a la seva preparació ingredients i productes autòctons -de màxima qualitat- que s’oferiran al públic durant l’activitat.
Durant aquests dies, a més de les tapes que els establiments participants ofereixen, també es realitzen activitats culturals i gastronòmiques que ajuden a potenciar i a consolidar aquesta activitat, que és un referent al nostre territori.

Notícies

Presentació A Tortosa de tapes 2019

Presentació A Tortosa de tapes 2019

2 Octubre, 2019

A Tortosa de tapes 2019 es presenta amb la presencia de restauradors, patrocinadors i col·laboradors, que han estat presents per fer-se la foto oficial d’aquesta sisena edició de la ruta de tapes, que arranca quest dijous 3 d’octubre. Del 3 al 13 d’octubre de 2019 la Cambra de Comerç de Tortosa organitza, per sisè any consecutiu, la [...]

A Tortosa de tapes 2019 ja escalfa els fogons

A Tortosa de tapes 2019 ja escalfa els fogons

6 Agost, 2019

A TORTOSA DE TAPES 2019 la ruta de tapes Tortosina organitzada per Cambra de Comerç de Tortosa, ja ha començat a escalfar els fogons de la sisena edició, que enguany tindrà lloc del 3 al 13 d’octubre de 2019. A TORTOSA DE TAPES 2019 la ruta de tapes Tortosina [...]

Ja estem a la Plaça d’Agustí Querol amb Estrella Damm.

Ja estem a la Plaça d’Agustí Querol amb Estrella Damm.

7 Octubre, 2017

Ja estem a la Plaça d’Agustí Querol amb Estrella Damm. Vine a buscar el teu llibret d’A Tortosa de Tapes. I si el portes segellat amb 4 tapes t’enduràs un d’aquets obsequis. Vinga a que esperes...!!! Hi serem tot el matí i tota la tarda.

Patrocina

Estrella Damm

Organitza

Cambra Comerç

Amb el suport de

Ajuntament Tortosa Repsol Platigot

Col·laboradors

  • Lluis
  • Rústicas Faiges
  • Exclusivas La Plana
  • Toscà
  • Soldebre
  • Balfego
  • Nacex