Menus 2017

Parador de Tortosa

Castell de la Zuda s/n – 977 444 450
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva


Menú de tapes

Milfulls de foie d’ànec, bolets saltats, ceba confitada i maçana caramel·litzada
Polp sobre blat negre i espàrrecs verds
Cruixent de cua de toro
Croquetes casolanes del parador, d’abadejo, pernil i bolets
Broqueta de magre de porc adobat
Sopa de pinya amb gelat de coco

Restaurant Paiolet

Rambla Felip Pedrell, 56 – 977 446 653
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva (dilluns nit i dimarts tancat)


Menú de tapes

Cruixent amb melmelada de tomata, pernil i formatge de cabra
Caneló de carabassó amb brandada d’abadejo
Croqueta de peix fresc amb allioli de tinta de calamar
Risotto amb polp i espàrrecs
Rellomet de porc a l’estil Wellington amb salsa de caramel
Escuma de iogurt natural sobre mar de maduixa i terra de xocolate Creo
Trufes italianes

Patrocina

El Aguila

Organitza

1- Cambra Comerç 2- Ajuntament de Tortosa

Amb el suport de

Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • Rústicas Faiges
  • Antic Moli
  • HEINEKEN
  • Deliranto
  • Nacex
  • Balfego
  • Distribucions Colomines