Castell de la Zuda s/n – 977 444 450
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva
Menú de tapes
Milfulls de foie d’ànec, bolets saltats, ceba confitada i maçana caramel·litzada
Polp sobre blat negre i espàrrecs verds
Cruixent de cua de toro
Croquetes casolanes del parador, d’abadejo, pernil i bolets
Broqueta de magre de porc adobat
Sopa de pinya amb gelat de coco
Restaurant Paiolet
Rambla Felip Pedrell, 56 – 977 446 653
De 13 a 15 i de 20 a 23 h – Prèvia reserva (dilluns nit i dimarts tancat)
Menú de tapes
Cruixent amb melmelada de tomata, pernil i formatge de cabra
Caneló de carabassó amb brandada d’abadejo
Croqueta de peix fresc amb allioli de tinta de calamar
Risotto amb polp i espàrrecs
Rellomet de porc a l’estil Wellington amb salsa de caramel
Escuma de iogurt natural sobre mar de maduixa i terra de xocolate Creo
Trufes italianes
Patrocina
Organitza
Amb el suport de
Col·laboradors
Aquesta web utilitza cookies per habilitar la funció de control de visites úniques amb objectius estadístics. Si seguiu navegant, considerem que hi està d'acord amb l'ús. Podreu revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.D'acordPolítica de cookies