La Ruta

A TORTOSA D TAPES

Del 5 al 15 d’octubre de 2017

A Tortosa D Tapes és ruta de tapes que té lloc a Tortosa del dijous 5 d’octubre al diumenge 15 d’octubre de 2017. Hi participen 34 establiments de restauració, cafeteries i bars de la ciutat de Tortosa, situats en quatre àrees marcades per la ruta: Zona Temple, Zona Centre, Zona Ferreries i Zona Nucli Antic, on cadascun d’aquests establiments aporta una de les seues millors tapes. Totes les tapes tindran un preu únic de només 2,50 €, amb canya de cervesa o quinto Estrella Damm inclòs en el preu. El públic que assisteixi a la ruta de tapes i que no vulgui cervesa, la podrà substituir per aigua mineral o refresc sempre que el client ho sol·liciti. En cas de menors d’edat la beguda sempre serà sense alcohol.

El nostre xef

Francesc López, xef amb estrella Michelin del Restaurant El Torreó de l’Indià, de l’Hotel Villa Retiro, és la persona encarregada de la supervisió de les tapes i un dels membres del jurat que escollirà la tapa guanyadora del certamen, juntament amb el públic que fa la ruta de tapes.

 

Les millors tapes

Totes les tapes dels establiments que hi participen són d’elaboració pròpia, amb ingredients de productes autòctons de màxima qualitat. Cada tapa se servirà al públic acompanyada d’una beguda, canya o quinto Estrella Damm, i tindrà un preu conjunt de 2,50 € (IVA inclòs). El públic que assisteixi a la ruta de tapes i que no prengui alcohol, podrà demanar aigua mineral o un refresc, quan el client ho sol·liciti, i estarà inclòs en el preu de 2,50 € de la tapa. En cas de menors d’edat, la beguda sempre serà sense alcohol.

 

La ruta A TORTOSA D TAPES

En la tercera ruta A TORTOSA D TAPES hi participen 38 establiments de restauració, cafeteries i bars de la ciutat de Tortosa, situats en quatre zones seleccionades per a aquesta ruta: Nucli Antic, Centre, Ferreries i Temple. Com a novetat, aquest any, tenim la tapa 39, que es la tapa patrocinadora del concurs però que està fora de concurs. Cada client rebrà un tapòdrom amb un mapa on podrà veure on estan localitzats els establiments que participen en aquesta ruta i com arribar-­hi. Aquest tapòdrom es podrà recollir en tots els establiments participants i també a la Cambra de Comerç de Tortosa (c/ Cervantes, 7).

 

El concurs

Cada establiment participant presentarà a concurs la millor tapa d’elaboració pròpia amb ingredients de productes autòctons de màxima qualitat, que s’oferiran al públic durant tota la durada del concurs. La tapa guanyadora serà escollida pel mateix públic, que podrà votar mitjançant el tapòdrom.

També hi haurà una tapa guanyadora per a cada una de les quatre zones que hi participen i premis per als clients que facin la ruta de les tapes. Per poder participar en les votacions i guanyar premis, s’haurà de segellar el tapòdrom amb 12 tapes diferents consumides/segellades (un mínim de 3 tapes consumides i segellades per zona) i lliurar-lo a la Cambra de Comerç o a qualsevol establiment participant.

També hi haurà un premi per al primer participant que lliuri les 38 TAPES SEGELLADES i que porti el tapòdrom a la Cambra. El premi és 1 sopar per a dos persones a l’Hotel Restaurant Villa Retiro de Xerta.

 

L’organització

Aquest esdeveniment l’organitza la Cambra de Comerç de Tortosa amb el patrocinador Estrella Damm, el suport de l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal del Baix Ebre, la Diputació de Tarragona i el patrocini de Soldebre, Balfegó, Gros Mercat, Congelats Lluís, Mistral Bonsai, Platigot, Vins Sant Josep, Germans Marín, Cambra Arrossera del Montsià, Repsol, Mel Múria, Gourmet Restauració i els establiments participants.

 

Contacte

Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa Cervantes, 7 ­ 43500 Tortosa Tel. 977 441 537

a/e: tortosa@cambrescat.es

Patrocina

Estrella Damm

Organitza

Cambra Comerç

Amb el suport de

Ajuntament Tortosa
Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • Lluis
  • Toscà
  • Nacex
  • Rústicas Faiges
  • Exclusivas La Plana
  • Balfego
  • Soldebre