Presentació A Tortosa de tapes 2019

2 Octubre, 2019

Presentació A Tortosa de tapes 2019

A Tortosa de tapes 2019 es presenta amb la presencia de restauradors, patrocinadors i col·laboradors, que han estat presents per fer-se la foto oficial d’aquesta sisena edició de la ruta de tapes, que arranca quest dijous 3 d’octubre.

Del 3 al 13 d’octubre de 2019 la Cambra de Comerç de Tortosa organitza, per sisè any consecutiu, la ruta de tapes tortosina. En aquesta edició 19 establiments de restauració, cafeteries i bars situats en quatre zones de la ciutat de Tortosa: Casc Antic, Centre, Ferreries i Temple, oferiran per 3€ tapes acompanyades d’un quinto o canya Estrella Damm, i 4 establiments oferiran un menú especial de tapes per 25€.

Per part de la Cambra de Comerç de Tortosa, la Sra. Joana Piñana, membre del Ple de la Cambra i responsable de la comissió de turisme, ha comentat que com en les anteriors edicions, la ruta tindrà quatres zones; Centre, Ferreries, Temple i Nucli Antic. Enguany 15 establiments oferiran les seves tapes, i 4 restaurants; Parador de Tortosa, Forn de la Canonja, Paiolet, i la Torreta de Remolins oferiran per 25€ el menú de tapes. Tots amb cervesa Estrella Damm.

Per la seva part el regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Tortosa, el Sr. Sisco Pepió ha volgut destacar la importància que té per a la dinamització de la nostra ciutat, que s’hi organitzin activitats com aquesta que aporten milers de visitants de fora de Tortosa. Que vinguin a visitar-nos i a gaudir de les tapes que han preparat els restauradors per aquesta edició.

A Tortosa de tapes també té una vessant solidària. Conjuntament amb el banc de Sang i Teixits de les Terres de l’Ebre, tots els donants que vagin a donar sang a l’hospital Verge de la Cinta el dia de la jornada solidària, rebran vals gratuïts per anar de tapes. I conjuntament amb Creu Roja Tortosa regalarem 100 tapes a persones amb pocs recursos, i que no poden gaudir d’aquesta ruta de tapes.

Des de l’organització s’ha volgut agrair l’esforç de les entitats col·laboradores i de les firmes patrocinadores que ens ajuden a fer una gran ruta de tapes, força participativa amb els diferents concursos que s’organitzen i encara més solidària.

Patrocina

Estrella Damm

Organitza

Cambra Comerç

Amb el suport de

Ajuntament Tortosa
Repsol
Platigot

Col·laboradors

  • Exclusivas La Plana
  • Lluis
  • Soldebre
  • Rústicas Faiges
  • Balfego
  • Nacex
  • Toscà